Skeči

Google peš view

nasl-google_pes_view
Priljubljeni Google street view je prišel tudi v Slovenijo! Vendar zaradi razgibanosti terena običajne metode slikanja ulic in mest niso prišla v upoštev, tako je korporacija google bila primorana ustanoviti posebne enote za slikanje našega visokogorja.

Dan Državnosti pri (najboljšem) sosedu

nasl-dan_drzavnosti
Loke Studio želi vsem lep praznik državnosti in enotnosti. Da bi do naslednjega praznika ponovili veliki uspeh in sicer ta, da se ne pobijemo med seboj.

Begunka tajkunka

nasl-begunka_tajkunka
Razvpita nekdanja gradbena baronica je bila zaradi tehnične napake nepričakovano izpuščena na prostost, že takoj naslednji dan pa se je za njo izgubila vsaka sled. Vendar kmalu se za njo požene skupina lokalnih posebnežev…

Očistimo Slovenijo

nasl-ocistimoslo
24. marca 2012 je bila organizirana druga vseslovenska prostovoljska okoljska akcija Očistimo Slovenijo. Prostovoljci so s čistilno akcijo s teh divjih odlagališč odstranili raznorazne odpadke v velikih količiah in tudi Loke Studio je s svojo kreativnostjo podprl ta vseslovenski projekt.

Vrnitev izbrisanih

nasl-izbrisani
Po šokantni zmagi ne-SDS-a na prvih predčastnih volitvah v republiki sloveniji je končno prišlo na dan kako so novi državljani ukradli zaslužno zmago silam slovenske pomladi. Akcijski spektakel, ki ujame ves blišč slavne slovenske desnice in bedo trazicijskih tajkunskih sil kontinuitete.

Anarhija v Sloveniji

nasl-anarhija
V vrhuncu politične krize je bila v mrzel jesenski dan takratnemu premieru izglasovana nezaupnica in Slovenija je ostala brez vlade. Nekateri so si pa malce narobe predstavljali kaj pomeni, da država nima vlade…

Če bi Agrokor kupil Mercator

nasl-mercator
Tako veliko trgovsko podjetje kot je Mercator je nenehno v nevarnosti sovražnega prevzema, toda kaj bi se zgodilo če bi Mercator resnično kupilo neko hrvaško podjetje. Tukaj boste videli kako si mi predstavljamo, da bo zgledalo če se to zgodi.