Serije

Mestni redarji

redarja
Buldog in Doberman sta mestna redarja. Neustrašna. Drzna. Prebrisana. Zvesta. Naivna. Zmedena. Malo trapasta. Mestni redarji so prvi resničnostni šov o javnih uslužbencih, kjer televizijska ekipa sledi Buldogu in Dobermanu na številnih neverjetnih, pa vendar smešnih podvigih. Šov želi dvigniti ugled pogosto zaničevalnemu odnosu javnosti do poklica mestnega redarja, katerega delo zajema tako pisanje parkirnih kazni, lova na hekerje, krotenja razgretih nogometnih navijačev , druženja z newagerskimi verskimi skupinami itd.

Na kraju zločina: Izlake

nkzIzlake2. del kiminalno detektivske serije3. del kirminalno detektivske serije 1/23. del kirminalno detektivske serije 2/24. del kirminalno detektivske serije5. del kirminalno detektivske serije6. del kirminalno detektivske serije 1/26. del kirminalno detektivske serije 2/2
Izlake so na prvi pogled majhen in nepomemben kraj, kjer največji dogodek predstavlja prečkanje krave čez cesto. Vendar pod vso to idilo in dolgočasnostjo se skriva pravo leglo kriminala, korupcije in političnih škandalov, katerim je kos samo en človek; hladnokrvni inšpektor Ivan. S svojimi bizarnimi metodami in seveda tudi ogromno sreče uspe razrešiti še tako zamotan zločin in poskrbi, da lahko prebivalci Izlak ponoči mirno spijo. Na kraju zločina: Izlake predstavlja enega od prvih uspehov Loke Studio, saj je mešanica akcije, kriminalke in seveda absurdnega humorja nemudoma prepričala gledalce in ustvarila kultni lik Inšpektorja Ivana.

D’Četa

dceta
Zasavje se nahaja sredi vrelišča vojne med Trbovljami in Zagorjem, kateri ni videti konca. Sredi kaosa in bojevanja se znajdejo tudi člani D’Čete, v kateri se nahajajo najbolj nesposobni vojaki, kar jih je moč najti v tem delu Slovenije. Kljub temu pa so naši junaki po spletu nesrečnih okoliščin potisnjeni v prve frontne linije in zdi se, da bodo celo usodno vplivali na razplet dolgotrajne vojne. Prvi celovečerni film Loke Studio je vojna komedija, ki se ponorčuje iz večnih konfliktov med »Trbouci« in »Zagurjani« in je ob izidu naletel na mnogo pozitivnih kritik.